Hieronder leest u getuigenissen van de wonderen van God.

Vincent Grit

Elisabeth Messak

Herwin en Jojanneke

Herwin en JojannekeIn het koude december van 2015 kozen Herwin en Jojanneke ervoor zich in het warme zwembad te laten dopen. Een praktische daad met een geestelijke waarde. Herwin vertelt hierover: “Ik ervoer een overweldigend gevoel van liefde,vrijheid & geborgenheid. Een enorme bevrijding. Door de doop heb ik mijn oude leven achter mij gelaten en ben ik een nieuw leven aan gegaan met Jezus Christus mijn Verlosser. Gods liefde en aanwezigheid is zo groot voor mij en mijn gezin. Hem wil ik danken, prijzen en aanbidden. Halleluja, loof de Heer!”

Ook Jojanneke beschrijft hoe zij de doop heeft beleefd: “Ik voelde mij omringd door liefde, vrede en rust. Een moment waarop je voelt dat alles nieuw is van binnen. Jezus is ook voor mijn zonden gestorven. Door Hem is er een nieuw begin, een nieuw leven. Zijn liefde duurt tot in eeuwigheid. Hem wil ik volgen en dienen alle dagen van mijn leven. Hem komt toe alle Glorie & Eer!”

2 Korinthe 5:17 – “Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden.

René en Annemarie

René en AnnemarieSinds René en Annemarie op Gods belofte en voorziening zijn gaan vertrouwen zien ze dat hun tekort is verdwenen.

Annemarie vertelt: “De onrust in ons huis is daarmee veranderd in vrede: God zorgt voor ons! René werkte vier dagen, en er moest financieel wel iets bij, dus ik begon te solliciteren. Maar toen we God vroegen wat de weg was die we moesten gaan – in Ps 32:8 belooft God ons de weg te wijzen die we moeten gaan – kregen we duidelijk op ons hart dat het goed was dat ik thuis zou zijn bij de kinderen. Dat was op dat moment helemaal niet logisch, maar we hebben ervoor gekozen om het toch te gaan doen. En er is gewoon genoeg!”

Filippenzen 4:19 – “Maar mijn God zal u, overeenkomstig Zijn rijkdom, voorzien van alles wat u nodig hebt, in heerlijkheid, door Christus Jezus.

Freerk en Annemiek

Freerk en AnnemiekFreerk vertelt: “Na mijn herseninfarct in april 2014 was ons leven niet meer zoals het al jaren ging. Ik merkte dat ik niet meer kon wat ik voorheen deed, waardoor mijn werk en mijn dagelijkse dingen veel moeite gingen kosten. Ongemerkt raakte ik erg gefrustreerd en werd ik kortaf en onredelijk naar mijn vrouw en iedereen om mij heen. Mijn vrouw stond meerdere keren op het punt om mij te verlaten omdat met mij niet meer te leven was.

Totdat vrienden met ons in gesprek raakten en ons meenamen naar Victory Church. Daar hoorden we van Vrijheid in Christus, dat we onze problemen bij Hem konden brengen en dat genezing ons deel zou zijn. We werden door de Heilige Geest gegrepen, zijn gedoopt en vertrouwen op Hem. Hij heeft ons een betrokken gemeente gegeven en de zekerheid dat we zijn zoon en dochter zijn en dat we altijd bij Hem terecht kunnen. We hebben nu een goede relatie met God.”